Ett tag sen

Allmänt, Finna svar, Kolik, Lillasyster, Livet, bebis, familj, magsmärta, två månader, änglamamma / Kolik, Livet, lillasyster, Änglamamma / Permalink / 9
Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg, det är så mycket nytt att bli förälder så man hinner knappt med känns det som. Tiden går så fort, känns som man byter blöja, ammar, byter blöja igen och sen är det kväll och så ska man gå och lägga sig.
 
De senare dagarna nu har vart lite jobbiga, spec för Vanessa. Hon har haft så otroligt ont i magen och inget man gjort har gått för att trösta henne med. Verkligen jätte jobbigt.
Vi provade i nån vecka minifom som ska va bra för magen men vi märkte tyvärr ingen förbättring så vi bytte medicin till semper magdroppar. Efter nån dag så så tyckte vi ändå att det blivit bättre, men nu så har det blivit sämre igen tyvärr. 
Usca finns inget värre än när man inte kan trösta sitt barn, det gör så otroligt ont att se henne må så här 😔
Ska ringa BVC på måndag och prata om annat alt för att lindra hennes magbesvär. Dem nämnde lite fort för oss sist att om det inte blir bättre så måste jag sluta med allt som innehåller mjölk. Och det är så gott som det mesta, visste inte att det var så mycket mat som innehåll mjölkprotein, men hjälper det hennes mage så är det värt det alla dagar i veckan.
 
Några tips på vad man annars kan göra för att lindra magbesvär?
Till top